Timmerwerken, isoleren en renoveren van uw rietenkap

In samenwerking met een passend rietdekkersbedrijf

Wij van onderhoudsbedrijf HJ Ploeg zijn gespecialiseerd in vele vormen van rietendaken.

U kunt bij ons terecht voor het renoveren de onderhoud of het geheel vernieuwen van uw rietendak. Als u denkt aan uw dak te vernieuwen met riet, nemen wij hiervoor ook het sloopwerk van uw oude dak uit handen, maar ook al het timmerwerk voor het nieuwe rietendak kunnen wij voor u realiseren. Tevens geven wij u ook advies voor een passend rietdekkersbedrijf.

U kunt denken aan een dakkapel of het plaatsen of vervangen van dakramen, dit alles uiteraard 
 vakkundig, en met een ervaren oog voor service en kwaliteit. Mochten er twijfels zijn over aanwezigheid van asbest, ook hierin kunnen wij u adviseren en informeren, en eventueel laten verwijderen.

Sinds enige tijd hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met het aspect isolatie, wat zeker belangrijk is in een energiezuinige bebouwing, indien nodig kunnen wij u hierin adviseren en eventuele voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Kortom, wij kunnen veel voor u mogelijk maken, neem gerust verder een kijkje op deze site en voor vragen of meer informatie, verwijzen wij u naar het contactformulier of bel gerust!

Onderhoudsbedrijf HJ Ploeg: alles onder 1 dak!

  • Rieten daken ( Nieuw – Onderhoud – Reparatie)                                 
  • Kap constructie ( Nieuw – Onderhoud – Reparatie) ook het aanpassen van kap constructies en het plaatsen van dakpannen behoren tot de mogelijkheden
  • Alle voorkomende timmer- en metselwerkzaamheden
  • Plaatsen/vervangen dakramen
  • Plaatsen van dakkapellen
  • Sloopwerk m.b.t. uw dak